Arenaakademin söker driven och engagerad rektor!

Lediga jobb

Tycker du att det är viktigt att göra skillnad? Vill du vara med och utveckla framtidens opinionsbildare? Sök tjänsten som rektor för Arenaakademin!

Vad är Arenaakademin?
Arenaakademin är ett ledarskapsprogram för unga opinionsbildare med inriktning på ekonomisk politik, arbetsmarknadspolitik och välfärdsfrågor. Programmet riktar sig till progressivt orienterade personer i åldern 20-25 år från hela landet. (Läs mer på www.arenaakademin.se)

Vad gör vår rektor?
I rollen som rektor driver och utvecklar du Arenaakademin. Rollen är en anställning – och ett förtroendeuppdrag. Som rektor ansvarar du för att identifiera och rekrytera framtida opinionsbildare. Tillsammans med din rektorskollega syr du ihop ett program som ger deltagarna nya och spetsiga kunskaper. Under programmets gång vägleder och utmanar du deltagarna till att ta klivet in i rollen som opinionsbildare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att leda grupper (i utbildningssammanhang)
  • Erfarenhet av rekrytering
  • Erfarenhet av politiskt arbete och/eller policyutveckling
  • Ett brett kontaktnät bland möjliga/framtida deltagare i Arenaakademin

Det är meriterande om du har kunskap om eller erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. För Arenaakademins bästa ser vi gärna att ditt åtagande som rektor är långsiktigt.

Vad krävs av dig?

  • Du uppskattar att jobba självständigt
  • Du trivs med att utveckla en verksamhet efter eget huvud
  • Du delar Arenagruppens värderingar (http://arenagruppen.se/om-oss/)

 

Omfattning:
Tjänsten omfattar 20 % av en heltid och passar dig som studerar eller arbetar på frilansbasis. Du styr själv över dina arbetstider och behöver vara beredd på att antalet arbetade timmar per vecka varierar. Anställningen omfattas av kollektivavtal.

Tillträde:
12 februari eller enligt överenskommelse.

 

Hur söker jag?
Skicka din ansökan till ansokning@arenagruppen.se så snart som möjligt, men senast 1 februari 2018. Ansökningarna gås igenom löpande. Märk ditt mail med “Rektor Arenaakademin [ditt namn]”.

Frågor om tjänsten besvaras av Silvia Kakembo, avgående rektor (076-517 49 23, silvia.kakembo@gmail.com). Facklig kontaktperson för Unionen är Lisa Pelling (073-654 13 16, lisa.pelling@arenagruppen.se).

Arenaakademin är en del av Arenagruppen, en ideell förening som verkar utifrån en radikal och progressiv värdegrund.