Kommunikatör – tillsvidareanställning

Lediga jobb

Arena Idé är Arenagruppens tankesmedja. Vi arbetar med långsiktig opinionsbildning utifrån ett löntagar- och medborgarperspektiv. Våra målgrupper är primärt den politiskt intresserade allmänheten som vi når genom opinionsbildare, fackligt aktiva, aktiva i civilsamhället och kulturskapare. Vi strävar efter att vara självklar referenspunkt i den politiska debatten inom områdena arbetsmarknad, välfärd och demokrati samt ekonomisk politik.

Arenagruppen har funnits i över 20 år och Arena Idé i cirka 10 år. I dag arbetar 20 personer på hela Arenagruppen, varav fem inom Arena Idé.

Vi samarbetar med fackföreningsrörelsen och andra organisationer som står nära Arenagruppens värdegrund och det en förutsättning att du delar den.

Vi söker en drivande och strukturerad person som är van att få saker gjorda på kort tid. Du ska ha några års erfarenhet av kommunikationsarbete, kanske inom en organisation som står Arenagruppen nära. Vi ser gärna att du är van att jobba med formgivning, webb och sociala medier. Du måste också ha goda kunskaper om politik och samhällsliv.

Vi ser gärna sökande som kompletterar de personer som i dag arbetar på Arenagruppen.

Anställningen omfattas av kollektivavtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

För frågor om tjänsten hör av dig till Johanna Lindell, 522 57 467, johanna.lindell@arenagruppen.se

Facklig kontaktperson är Lisa Pelling, 08-522 574 56, lisa.pelling@arenagruppen.se

Mejla din ansökan till ansokning@arenagruppen.se senast den 5 mars.