Är du student och ska skriva uppsats? Välkommen att inspireras!

Är du student och i slutet av din utbildning? Ska du skriva uppsats på kandidat- eller master-nivå? Vill du få en möjlighet att publicera din uppsats?

Arena Idé är en oberoende tankesmedja med löntagarperspektiv. Vi fokuserar på frågor som rör arbetsmarknaden, ekonomisk teori och politik samt demokrati och välfärd. Vi vill gärna inspirera dig att skriva din uppsats inom något av dessa områden. Under det senaste året har vi bland annat uppmärksammat den allt osäkrare arbetsmarknaden, behovet av att ställa sociala krav vid offentlig upphandling, myten att välfärden har ”rekordresurser” och polisens användning av etnisk profilering vid ID-kontroller.

Välkommen till oss på en inspirationskväll den 15 januari. Vår chefsekonom Sandro Scocco och vår utredningschef Lisa Pelling tar emot för att samtala kring uppsatsämnen, möjliga frågeställningar och hur Arena Idé kan hjälpa dig under arbetets gång.

Under seminariet är tanken att även deltagare kan utbyta tankar och idéer sinsemellan.

Tid och plats
Torsdagen den 15 januari kl. 18.00 – 19.30 på Arenagruppen, Sveavägen 61, Stockholm. Alternativ ingång från Saltmätargatan 22. T-bana: Rådmansgatan

Obligatorisk föranmälan. Antal platser: 15 (först till kvarn!). Alla deltagare bjuds på lättare förtäring.

Anmäl dig här››

 

Kategorier:
Blogg