Tvärfackligt nätverksmingel #Metoo – Vad gör vi i facket?

12 Dec 2017 17:00 - 12 Dec 2017 19:00
Arenagruppen, Barnhusgatan 4, Stockholm

Kraften i #Metoo, #inteförhandlingsbart och samtalen kring sexuella trakasserier på arbetsplatser och organisationer har visat på ett behov av ett samtal som länge tystats ner. Aldrig tidigare har frågan om sexuella trakasserier fått så stort genomslag, så stora konsekvenser och kunnat hålla sig kvar i nyhetsflödet i över 1,5 månad. Det som också kommit fram är ett behov av att mötas mellan organisationer, dela erfarenheter, utbyta strategier och gemensamt skapa tryggare och starkare nätverk.

Därför bjuder nu Arenagruppen in till ett tvärfackligt nätverksmingel där du som förtroendevald eller anställd inom fackföreningsrörelsen ges möjlighet till att träffa andra för att ta vidare samtalen som inleddes i #inteförhandlingsbart. Förhoppningen är att vi ska kunna nyttja den kraft, det engagemang och vilja till förändring som finns, och ta nästa steg tillsammans.

Tisdagen den 12/12 är du varmt välkommen till Arenagruppens lokaler på Barnhusgatan 4 i Stockholm. Vi inleder kvällen med en föreläsning av Sonja Schwarzenberger, en av initiativtagarna till #prataomdet och med lång erfarenhet av att jobba mot sexuella trakasserier ur ett fackligt perspektiv. Kvällen fortsätter sedan med ett mingel där du får möjlighet att diskutera vidare med personer från andra delar av fackföreningsrörelser. Vilka perspektiv och frågor som lyfts under kvällen bestämmer du.

Tid och plats
Tisdag den 12/12 kl 17.00 – ca 19.00
Barnhusgatan 4, Stockholm

Vi bjuder på alkoholfri dryck och enklare juligt tilltugg
Obligatorisk föranmälan.