Ge röst åt världens migranter

Välkommen att delta på People’s Global Action on Migration, Development, and Human Rights

Stockholm 9–11 maj

Den 14-16 maj är den svenska regeringen värd för ett globalt forum om migration och utveckling: Global Forum on Migration and Development (GFMD). Regeringsrepresentanter från över 100 länder i världen kommer till Stockholm. I samband med det samlas migranter, diasporaorganisationer, aktivister och forskare på ett alternativt forum: People’s Global Action on Migration, Development, and Human Rights (PGA).

Arena Idé ingår i organisationskommittén för People’s Global Action och vill hälsa alla välkomna att dela i forumet. People’s Global Action är öppet för alla som vill diskutera, debattera, dela med sig av erfarenheter eller få nya insikter och kunskaper. Forumet vänder sig till dig som själv är migrant, och till alla som är engagerade i allt från arbetskraftsinvandring till asyl- och flyktingfrågor och papperslösas rättigheter.

Bidra till programmet

Vill du och din organisation bidra till People’s Global Action med ett event av något slag? Det kan handla om en större konferens, ett seminarium eller en workshop. Eller varför inte ett uppträdande på invigningskvällen? Anmäl dig här

Engagera dig

Många krafter behövs för att göra People’s Global Action i Stockholm till en framgång. Har du tid att jobba några timmar eller kanske hela helgen? Har du tid att hjälpa till med att sprida information eller ha kontakt med pressen? Anmäl dig här.

Om People’s Global Action on Migration, Development & Human Rights
People’s Global Action är en bred koalition av internationella och nationella organisationer, migrantorganisationer, fackföreningar, MR-organisationer, religiösa grupper, aktionsgrupper och nätverk. Bland andra ingår Global Unions, den internationella sammanslutning av fackliga organisationer som LO och TCO ingår i.
Läs mer om People’s Global Action här
http://www.peoplesglobalaction.org/about-pga/

Läs mer om Global Forum on Migration and Development

Kategorier:
Allmänt, Blogg