Paneldebatt Idébaren: Hur botar vi vården?

13 Jan 2022 18:00
Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm och live på Facebook

Kulturhuset Stadsteatern startar Idébaren – ett återkommande debattprogram för samhällsintresserade stockholmare. Arena Idé är medarrangör.

OBS: På grund av de nya restriktionerna har detta evenemang skjutits på framtiden. Vi återkommer så snart som möjligt med ett nytt datum, håll utkik här på webben och på Facebook!

Var fjärde torsdag, fram till sommaren, kommer Idébaren ta plats på restaurang Stories på Kulturhuset Stadsteatern för att belysa en av valets viktigaste frågor. Välkommen till en inspirerande helkväll med diskussion, mat, musik och mingel!

Idébarens datum: 13 januari, 10 februari, 10 mars, 7 april, 5 maj och 2 juni.

Idébarens första tema är sjukvården som de senaste månadernas Novus-undersökningar legat i topp över en av de viktigaste valfrågorna bland svenskarna. Hur ser vårt förtroende för vården ut i dag? Hur mycket har pandemin påverkat utfallet, och kan sjukvården bli en avgörande valfråga? Har vi en pågående kris i vården, och inom vilka områden är den tydligast? Behöver vården botas – och hur ska detta i så fall gå till?

Som gäst på Idébaren är du mer än välkommen att vara en aktiv del av samtalet. Kommentarer och frågor uppmuntras för att kvällen ska ta spinn!

Medverkande

Akil Awad, specialistläkare och initiativtagare till Stockholms sjukvårdsupprop.

Barbro Westerholm, läkare och riksdagsledamot för Liberalerna.

Fanny Nilsson, ST-läkare och debattör.

Kajsa Dovstad, läkare, debattör och vikarierande programansvarig för välfärdsfrågor på Timbro.

Dörrarna öppnar kl. 18:00 för dig som vill äta och dricka i lugn och ro innan debatterna startar kl. 19:00 – men möjlighet till mat och dryck finns under hela kvällen!

Kvällen streamas på Facebook-evenemanget. 

Om du saknar Facebook, hör av dig till:
eva.kopito@kulturhusetstadsteatern.se

Schema

Kl. 18:00 Idébaren öppnar

Kl. 19:00 Samtal 1

Kl. 19:45-20:05 Mingel och musik

Kl. 20:05-20:50 Samtal 2

Kl. 20:50-22:00 Mingel och musik

Idébaren är ett samarbete mellan Kulturhuset Stadsteatern, tankesmedjan Timbro, Arena Idé och Höj Röstens Politikerskola. Moderator för hela serien är frilansjournalisten och producenten Karin Hübinette.

På det här evenemanget krävs vaccinationsbevis av alla besökare över 18 år.

Läs mer om Idébaren

Biljetter – Utsålt