Lisa Pelling ny utredningschef på Arena Idé

Pressmeddelande 2013-06-24

 

Lisa Pelling tillträder i augusti den nyinrättade tjänsten som utredningschef på Arena Idé. Lisa är nu programchef på tankesmedjan Global Utmaning. Parallellt med det har hon skrivit färdig en avhandling i statsvetenskap om migration och transnationella band vid Wiens universitet.
 
– Vi är väldigt glada att Lisa vill börja hos oss. Just nu är vi inne i ett mycket spännande skede där vi växer. Lisa kommer att bli en central person för utvecklingen av Arena Idé. Vi känner Lisa väl och vet att hennes kompetens kommer att passa oss perfekt, säger Boa Ruthström, chef för Arena Idé.
 
– Jag är jätteglad för denna möjlighet, dels att få vara med och bygga upp tankesmedjan med de nya resurser Arena Idé har fått, dels att få användning av de internationella erfarenheter jag har. Vi kommer att utveckla det internationella samarbetet med andra tankesmedjor med löntagar- och medborgarperspektiv, säger Lisa Pelling.
Lisa Pelling har tidigare arbetat som politiskt sakkunnig på Utrikesdepartementet, samt varit första ambassadsekreterare vid ambassaden i Wien.

 

För mer information
Kontakta Boa Ruthström, 073-654 13 15, eller Lisa Pelling, 073 654 13 16

 

Tankesmedjan Arena Idé är en del av Arenagruppen
www.arenaide.se

Kategorier:
Allmänt